Wilt u een zonnescherm installeren dat kan reageren op de weersveranderingen? U kunt binnenkort contact opnemen met Somfy. Deze zonwering leverancier biedt zonneschermen die volledig automatisch kunnen werken. De parasols zijn voorzien van een temperatuursensor, een zonsensor en een windsensor. Zo kan uw voortent inspelen op het klimaat. Uw luifel kan automatisch sluiten als de zon warm wordt. Ook als u niet thuis bent, kan het systeem automatisch werken. Voor meer over Somfy, ga dan naar de officiële website op somfy.be.

Het handmatig bediende zonnescherm upgraden

Sommige mensen gebruiken nog steeds de zonwering die handmatig wordt bediend. Als u een van hen bent, moet u overwegen om uw voortent om te bouwen tot een elektrisch zonnescherm. U hoeft de luifel niet handmatig te openen en te sluiten. De elektrische zonwering is te bedienen met de Somfy App via je tablet of smartphone. Zo kun je de positie van de luifel op elk moment aanpassen. Daarnaast kan Somfy de bestaande wandschakelaar vervangen door een handzender. Voor meer over zonbescherming, hoeft u alleen maar naar de Somfy-website te gaan.

De professionals kiezen om de elektrische zonwering te installeren

Elektrisch zonnescherm moet door professionals worden geïnstalleerd. Zo kun je erop vertrouwen dat Somfy een elektrisch zonnescherm in huis installeert. De luifel is zo zwaar dat deze goed aan de muur moet worden gemonteerd. Door de juiste montage is de luifel sterk en bestand tegen weer en wind. De professionele zonwering installateurs van Somfy hebben veel ervaring met het installeren van elektrische zonwering. Zij kunnen u helpen bij het plaatsen van de parasol voor uw terras, patio of pergola. Twijfel je nog over de beste parasol voor je veranda, dan kun je overleggen met de professionals van Somfy. Zij zullen u adviseren over de beste elektrische zonwering voor uw huis.