Alles uit dezelfde lijn van Rituals

Misschien ligt het mij, misschien ben ik oversensitief in dezen, maar ik vind het weleens verwarrend dat je van al die verschillende mensen in een ruimte zoveel ruikt, dat je van iedereen wel een eigen geurtje mee krijgt – ikzelf krijg het dan al snel spaans benauwd. Bovendien, de meeste mensen ruiken ook verschillend van zichzelf, daar ruik je bijvoorbeeld de deodorant heel sterk van, of de aftershave of het parfum, of allebei tegelijkertijd. Als die beide geuren elkaar in de weg gaan zitten, vind ik het erg moeilijk, dan wordt het me echt iets teveel – dan vind ik het gewoonweg iets te intiem worden met zo’n persoon. Ikzelf zorg er altijd voor heel lekker te ruiken en ik heb daar goed over nagedacht. Mijn tactiek is namelijk dat ik alles van de Rituals gebruik, maar dan ook álles van dit merk. Ik ga er geen andere deodorant tegenaan gooien, ik gebruik gewoon een deodorant in precies dezelfde geur als waar ik me mee was. Als je een zo’n lijn van Rituals hebt die je echt lekker vindt ruiken, dan is het ideaal natuurlijk als daar een douchegel, een shampoo, een deodorant, een bodylotion en een parfum van te verkrijgen is!