Je kunt maar beter een goede bescherming tegen regen aanschaffen

Al heel jong werd mij meer dan duidelijk dat een goede bescherming tegen regen hier in Nederland echt geen overbodige luxe is, maar iets dat je heel serieus diende te nemen. Ik heb aan het begin van de middelbare schooltijd niet altijd aan groot regenpak aan gehad, omdat ik vond dat ik er maar voor gek in liep. Die afkeer heb ik snel van me af gegooid en ik heb het altijd trouw aan gehad, sinds ik een keertje doorweekt ben geregend waarna ik flink ziek ben geworden. En dat nog niet eens, eerst moest ik de hele dag op school nog door zien te komen terwijl ik echt doorweekt van de regen was, ik werd echt maar niet warm. Dat heb ik gevoeld, letterlijk en figuurlijk. Sindsdien waag ik me er niet aan en draag ik gewoon regenpakken op de fiets en een goede paraplu als ik loop, alles voor een goede bescherming tegen regen! Een tijdje terug ontdekte ik de zogenaamde stormparaplu, een artikel waar ik echt bijzonder tevreden over ben en dat me meerdere malen zeer hulpvol is gebleken. Ik hield alles droog en dat terwijl de afgelopen herfst en lente er best wat wind en regen tegenaan is geklapt!