Als je een serre hebt en deze bevindt zich in je tuin en bijvoorbeeld naast je terras, dan is het mooi om die serre in de zomer gewoon helemaal bij het terras te betrekken. Je kunt dat makkelijk doen door de serre te voorzien van een glazen schuifwand. Als je nog geen serre hebt en deze wilt bouwen, dan is het dus goed om glazen wanden te combineren met een glazen schuifwand. Als je die vervolgens in de zomer helemaal open kunt zetten, dan verandert je serre in principe gewoon in een terras. De binnenruimte die de serre voorheen was, is dan opeens een buitenruimte. De glazen schuifwand nodigt de warme zomerbries uit om naar binnen te waaien. Je zit nog altijd droog onder het dak van de serre, dus mocht het beginnen te spetteren, dan kun je rustig blijven zitten. Ook de meubelen in de serre zijn wat dat betreft veilig. Je kunt op deze manier aansluiting maken met het buitenterras. Dat is dan niet overdekt en daar kun je heerlijk in de zon zitten. Je hebt dankzij de glazen schuifwand opeens een veel groter terras met zowel een overdekt als onoverdekt deel. Mocht de zon wat te fel branden, dan verplaats je je gewoon even naar het overdekte deel van het terras. Een glazen schuifwand zorgt dus voor aardig wat multifunctionaliteit. Zo kun je een terras buiten dat grenst aan je woning, ook voorzien van glazen wanden met een glazen schuifwand. In dat geval betrek je de woning niet bij het terras, maar maak je het terras onderdeel van je woning. Daardoor kun je ook in de wat koudere seizoenen genieten van je terras. Als het koud is en de zon schijnt, dan is het immers heerlijk vertoeven in een met glas omringde ruimte. Je houdt de glazen schuifwand dan natuurlijk dicht en kunt in het hartje van de winter toch nog een soort van in de tuin zitten. Een glazen wand van terrasbeglazingopmaat.nl maakt het dan ook heel makkelijk om de strikte grens tussen binnen en buiten te vervagen. Een met glas omringde ruimte is zowel onderdeel van de woning als de tuin. Je kunt er dus ook voor kiezen, als je een huis laat bouwen, om een hele hoek van de woning te voorzien van glazen wanden. Je hebt dan een onderdeel van het huis dat direct aansluit bij het terras buiten. Dankzij de service van Terrasbeglazing Op Maat is er in ieder geval van alles mogelijk. 

Regel de glazen schuifwand direct via de site van terrasbeglazingopmaat.nl

Als je op zoek bent naar een goede glazen schuifwand, dan kun je zoals gezegd terecht bij terrasbeglazingopmaat.nl. Hier kun je alvast via verschillende foto’s zien hoe het er bij jou thuis uit zou kunnen zien als je een glazen terras zou bouwen. Je kunt daarna dus ook meteen kijken wat voor opties je hebt voor jouw terras. 

Bekijk alle opties op de website

Je kunt via de site alvast de vele opties bekijken en daarna ook een offerte aanvragen. Je ziet op de site ook een overzicht met voordelen zoals: 

  • Kleur naar keuze
  • Veilig gehard glas
  • Maatwerk
  • Gratis levering