Kei Gaaf

Het is heel leuk om iets te doen met al die ramen in je huis. Gek genoeg is ramen versieren nog niet heel hip. En dat terwijl er zoveel ramen over zijn en ze vaak heel saai zijn om naar te kijken. Bij Kei Gaaf brengen ze daar graag verandering in. Raamfolie maakt elk raam bijzonder leuk dankzij deze webshop.

Kei Gaaf

Raamfolie voor de deur

Veel Nederlandse huizen hebben van die raampjes in de voordeur. Soms in de deur zelf, soms direct ernaast. Dat kan leuk zijn en misschien heb je er wel zelf voor gekozen maar het heeft ook nadelen. Er komt namelijk warmte naar binnen via die raampjes. Bovendien is het misschien wel ook de gang naar de badkamer. Dan is het niet prettig om daar even met een handdoek te lopen als je weet dat iedereen op straat je kan zien. Met mooie raamstickers van Kei Gaaf scherm je deze ramen af terwijl je ook nog een leuke decoratieve toevoeging aan de deur hebt. 

Gesneden raamstickers

Kei Gaaf

Je kunt ook kiezen voor iets anders. Natuurlijk kun je ook plakken op grotere ramen die niet bij een deur in de buurt zitten. Deze raamstickers kun je decoratief gebruiken maar ook daar is het een manier om warmte buiten te houden. Bovendien kun je gesneden raamstickers bestellen waarmee je slechts een deel van het raam bedekt op decoratieve wijze. Dat ziet er heel uniek uit!