Bent u op zoek naar voordelige steiger en klimmaterialen, dan bent u bij Jesteigertje aan het juiste adres.

Specialist in steigers

Jesteigertje is een van de meest gespecialiseerde bedrijven in het leveren van steigers, aluminium, ASC, Euro, gevel, kamer, ladders, trappen en nog veel meer klimmaterialen. Ook zijn ze van de bekende materialen Lockhard, Alulift en rolsteigers. Dit zijn de meest veilige en makkelijke materialen om op hoogte te werken.

Snel opgebouwd

U kunt de steigers in uw eentje opbouwen zonder dat iemand u moet helpen. Doordat de steigers ook veilig zijn, hoeft u niet meer te klimmen en te klauteren om op de juiste hoogte te komen, zo loopt u ook geen risico op.

Fabrikant

Alle producten die Jesteigertje aanbiedt, komen rechtstreeks van de fabrikant en zorgen dus voor snelle leveringen en de juiste prijs garantie. Daarnaast kunnen de producten gemakkelijk breed neergezet worden. Dat zorgt voor een fijnere werkplek als u niet bij een bepaalde hoek kan.

De steigers worden met de wettelijke aantal vereiste schoren, vloeren en kantplanken setten geleverd. Door dit wordt het pakket zo compleet mogelijk gemaakt om ervoor te zorgen dat u veilig kunt werken.  Verder zijn de steigers, ladders en trappen voldoen aan de keuringseisen van het VGS. Zo geven zij de juiste zekerheid dat hun producten veilig zijn om te gebruiken.

Website

Voor meer informatie kunt u op de website kijken van Jesteigertje of eventueel bellen of mailen.  Zij helpen je dan ook verder met vragen.