Luchtfilter gezocht zodat wij in onze werkplaats schone lucht krijgen. Voor een paar weken terug hebben wij onze intrede kunnen maken in deze ruimte. Onze werkgever had er namelijk voor gekozen om er een extra ruimte bij aan te bouwen zodat wij konden uitbreiden. Wij zijn zelf werkzaam in het maken van meubels en daar komt aardig wat stof vrij. Het schuren van de meubels en het lakken dient goed en schoon te gebeuren. Je zit er immers niet op te wachten dat je dit moet herhalen omdat het stof op de lak komt. Zodoende heeft mijn werkgever aangegeven opzoek te gaan naar een filter voor schone lucht.

Luchtfilter

Online de luchtfilter gevonden

Tijdens zijn zoektocht op het internet was hij terecht gekomen op de website van Euromanchetten.nl. Op deze website vond hij de nodige spullen die hiervoor gebruikt wordt. Alleen al bij het zien van de website werd onze werkgever enthousiast. Hierdoor heeft hij ervoor gekozen om een bestelling te gaan plaatsen. In een mum van tijd was dit geregeld en hoefde wij alleen nog te wachten totdat het werd geleverd.

Het prettige van dit bedrijf is dat zij volledig werken op basis van maatwerk. Dit houdt in dat alles precies op maat gemaakt wordt en dus geschikt is voor jouw onderneming. Bovendien is de kwaliteit die zij hanteren onwijs goed en daar kunnen wij alles over vertellen. Vanaf het moment dat onze luchtfilter goed werkt, hebben wij schone lucht! Geen stof meer in onze werkplaats te vinden en dat is wel zo prettig.