Als je bezig bent met het verhuizen vanuit een gehuurde opslagruimte of vanuit je oude huis kan je met www.boxx.nl alles regelen omtrent je verhuizing. Maar als je dit zelf wilt aanpakken zijn hier wat handige tips!

Gebruik schuimzakjes voor borden, kommen en glaswerk

Het bedekken van items in plastic folie en demping kost tijd en veel verpakkingstape. In plaats daarvan kan je proberen met behulp van eenvoudige schuim zakjes om alles in tact te houden, van serviesgoed tot glaswerk. Het enige wat je hoeft te doen is slip het item in het schuim zak en plaats het in een doos.

Neem een deurstopper mee

Je moet de voordeur open houden op de verhuisdag om items gemakkelijker in en uit het huis te vervoeren. Het kan ook nodig zijn om een achterdeur of binnendeur open te houden gedurende de dag. Om je leven gemakkelijker te maken, raden we je aan om op de verhuisdag een deurstopper mee te nemen naar het huis. 

Plaats zware voorwerpen in kleine dozen

Hoewel het verleidelijk is om zware voorwerpen in grote dozen te plaatsen, is het altijd het beste om ze in kleine dozen te plaatsen. Niet alleen zal dit het gemakkelijker maken om de dozen te dragen, maar het zal ook voorkomen dat de items door de bodem breken en vallen en stuk gaan.

Pak breekbare spullen met dekens en kussens in

Dood twee vliegen in één klap door verhuisdozen met breekbare voorwerpen met kussens en dekens te vullen. Dit zorgt voor extra demping voor items en voorkomt dat ze breken, terwijl je ook meer van je items in de dozen kan verpakken.

Verhuisdozen opvouwen na een verhuizing en opslaan voor later

Van plan om het komende jaren weer te verhuizen? Zodra je klaar bent met uitpakken, raden we je ten zeerste aan om alle dozen op te vouwen en op te slaan voor de volgende verhuizing. Dit voorkomt dat je later dozen hoeft te kopen of te vinden.