Maxifleur

Veel mensen vinden het lastig om hun woonkamer in te richten. Ze willen het niet te druk maken, maar ze willen natuurlijk wel een gezellige woonkamer met de juiste kleuren en kunstplanten van Maxifleur. Hoe richt je dit nu goed in? Wij delen een aantal handige tips in dit artikel.

1. Kies de juiste woonkamerstijl

Bij het kiezen van een woonkamerstijl moet je vooral nadenken over de ruimte die je hebt en welke stijl je zelf mooi vindt. Heb je een redelijk kleine woonkamer? Dan kun je vaak het beste kiezen voor de moderne woonkamerstijl met voornamelijk lichte kleuren. Dit zorgt voor een rustige inrichting, waardoor je meer ruimte creëert.

Maxifleur

Bij een grotere woonkamer zou je ook kunnen kiezen voor een landelijke of industriële woonkamerstijl. In een woonkamer in de landelijke stijl zie je veel natuurlijke materialen terug en deze stijl wordt vooral omschreven als knus en gezellig. De industriële stijl is met haar robuuste materialen als beton en metaal juist een stoere stijl.

2. Koop accessoires

Je woonkamer maak je echt af met de juiste accessoires. Koop bijvoorbeeld een vloerkleed of een mooie poef en leg kussentjes op de bank. Kies leuke verlichting uit en zet (kunst)planten neer. Hiermee maak je jouw woonkamer een stuk gezelliger. Zorg er trouwens wel voor dat de kleuren en materialen van de accessoires bij elkaar en bij de rest van de woonkamer passen, zodat het niet één grote chaos wordt.