Als jij plant om te verhuizen dan staan er veel dingen op de agenda die gedaan moeten worden. Met de checklist in dit artikel vergeet je gelukkig een aantal belangrijke dingen niet tijdens je verhuizing. Lees daarom verder!

Geef je verhuisdozen een kleurencode en sticker huishoudelijke artikelen!

Verhuis labels zijn geldverspilling, je kan in plaats van verhuis labels eerder post-it notes gebruiken. Met de verschillende kleuren kan je namelijk de dozen categoriseren, zodat het verhuizen gemakkelijker kan. Een goed voorbeeld hiervan is roze post-its voor alles dat je wilt gaan doneren, terwijl je groene post-its gebruikt om aan te geven wat je later nog wilt gaan verkopen. Oranje post-its kan je gebruiken voor alles wat er in de keuken moet en blauwe post-its gebruik je dan voor alles wat er in de slaapkamer gaat enz.

Sloten laten vervangen

Voor een nieuw huis kan je beter nieuwe sloten hebben. Je weet namelijk nooit wie de sleutels van je huis nog hebben en wie je kunnen bestelen van al je waardevolle bezittingen. Bel daarom de slotenmaker. Voor slotenmaker kosten kan je gemakkelijk contact opnemen met een slotenmaker bij jou in de buurt, dit kan een slotenmaker amersfoort zijn of een slotenmaker arnhem! Zoek naar jouw dichtstbijzijnde slotenmaker via google.

Schuimzakjes zijn een betere optie voor al je breekbare spullen! 

Alles wikkelen in verschillende dempende materialen kan veel tijd en geld kosten, omdat je continu bezig bent. In plaats van het bovenstaande kan je ook gebruik maken van schuimzakjes. Zo kan je meerdere items veilig vervoeren in het schuimzakje dat je in de desbetreffende doos plaatst.

Je redder in nood is de deurstopper

De deurstopper is je redder in nood, omdat je door de deurstopper de deur niet continu open hoeft te houden. Er zullen vele keren zijn op je verhuisdag dat je door de voordeur moet of de woonkamer deur of de slaapkamer deur. Met een deurstopper houdt je alle deuren open en hoef je niet met je handen vol de deur open te houden.