Over ontwerp patronen in eclectische ontwerpstijl gesproken, je kunt met veel textuur en patronen spelen, afhankelijk van je humeur en je creativiteit. Houd er ook rekening mee dat het gebruik van texturen die samentrekken een enorm verschil kan maken voor het algehele ontwerp patroon op een positieve manier. Zorg er ook voor dat je niet overdrijft met spelen met patronen en texturen. Zelfs in een kantoor ontwerp omgeving kun je ook spelen met het patroon en de texturen, in feite is het kantoorontwerp de beste plek om dit te doen. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u hetzelfde ontwerp patroon en dezelfde textuur gebruikt als waar de huiseigenaar zich prettig bij voelt.

Huis ontwerp textuur

Bij het omgaan met huis ontwerpen en textuur, in overeenstemming met het thema van het ontwerp, zijn meubelstijlen een mix van oud, klassiek, modern en nieuw. Je moet verschillende meubelstijlen mixen en matchen om een ​​uniek resultaat te creëren. Statement stukken zijn essentieel in een modern eclectisch huis. Een statement-stuk kan een meubelstuk of kunst aan de muur zijn of iets anders dat uw eclectische ontwerp laat gedijen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het coördineren van het statement-stuk. Het is bedoeld om op te vallen en het middelpunt van de kamer te zijn.

Kleurenpalet gebruiken

Kleur is erg belangrijk als het gaat om design. Ongeacht het kleurenpalet of kleurenschema, je mag natuurlijke kern kleuren gebruiken om het eclectische ontwerp te voltooien. Het gebruik van neutrale kern kleuren zou de eerste plaats moeten zijn om te beginnen, vooral bij het ontwerpen van een huis om een ​​prachtig mooi interieur te geven. Je kunt ook een neutrale tint kleur of accentkleur gebruiken om met het ontwerp aan de slag te gaan. Idealiter is het raadzaam om door het hele huis een neutrale kleurtint te gebruiken. Dit geeft ruimte om andere kleuren toe te passen zonder de zaken ingewikkeld te maken. Voor kantoor ontwerp kun je het beste bij de neutrale kleuren blijven voor starters m, je wilt geen kleur mismatch.