barkruk

Jouw vrienden komen gezellig bij je borrelen en eten een hapje mee! Heerlijk om weer bij te praten na een lange tijd toch? Zit je dan met z’n allen in de tuin of schuif je gezamenlijk aan in de keuken? Hoe leuk zou het zijn om plaats te nemen aan de keuken op een barkruk? Zo kan je met elkaar blijven kletsen zonder het gesprek te moeten verlaten. Bovendien oogt het ook nog eens erg mooi wanneer je hiernaar kijkt! Zie jij jezelf al zitten?

Verschillende stijlen

Diverse exemplaren beschikbaar

In de meeste gevallen beschikken wij niet over de mogelijkheid om gebruik te maken van een barkruk in de keuken. Dit komt veelal doordat er geen hoge tafel staat waar je aan kunt zitten. Maar je kan er natuurlijk wel voor kiezen om dit zelf te maken!

Modern of klassiek

Zelf een tafel maken wat past bij de krukken?

De bestelling voor de barkrukken is inmiddels geplaatst. Tijd om een eigen tafel te maken van hout of metaal. Als eerste is het belangrijk om het materiaal te kiezen. Wanneer je dat hebt gedaan is het een kwestie van monteren en in mekaar zetten. Mooi lakken zodat het materiaal zichtbaar blijft. En vervolgens zet je het op een plek in huis waar het kan. Tip: Zorg ervoor dat de tafel niet zwaar is. Bij mooi weer kan je er namelijk voor kiezen om hem in de tuin te zetten!