Zo tevreden over Showroom86

 

Mijn moeder heeft als verjaardags cadeau voor mijn dochter een jurkje en een jas gehaald bij Showroom86 en ik vond deze kleding zo in de smaak vallen met de leuke kleurtjes en hippe uiterlijk, als je wilt dat je dochtertje er hip uitziet is het zeker een aanrader om hier kleren te halen.

Naast het uiterlijk van de kleren is de stof kwalitatief ook erg goed, mijn dochter houd er wel van om haar kleren zo nu en dan vies te maken maar het kan zeker tegen een paar vlekken.

Ik ben zo overtuigd over Showroom86 dat ik zeker weer kleren ga bestellen voor de winter, de prijs van de kleren is ook verrassend laag voor een merk zo goed als dit.

Ik vond dat ik mijn ervaringen met jullie moest delen omdat ik zelden tevreden ben over kleding, dan gaat het stuk of komt het in de verkeerde maat, maar bij Showroom86 ben ik nog zeer tevreden. Ik en mijn dochter vinden het dan ook heerlijk om op de webshop dingetjes uit te zoeken, en dat is erg leuk om te doen omdat er ook zoveel keuze is.