Ik vroeg hen of zij hadden gezien dat de kraan lekt

Erg blij ben ik met mijn nieuwe appartement. Ik heb hier nu al zo lang op gewacht en nu is het dan zover, al een tijdje was ik opzoek naar een leuk en gezellig appartement midden in de stad, maar ja ik ben natuurlijk niet de enige en dus is het goed in de gaten houden wanneer er eentje van vrij komt. En gelukkig was het nu de beurt aan mij. Ik kijk dan ook echt uit de op de winkelstraat en dat is zo erg leuk en gezellig om heerlijk van te kunnen genieten met een welverdiende kop thee na een dag hard werken. Alleen pas toen ik klaar was met klussen ontdekte ik dat de kraan lekt. Ik vroeg mijn ouders ook al of zij dit hadden gezien aangezien zij veelal hebben geholpen en dus ook vast en zeker van deze kraan gebruik hebben gemaakt. Maar dit was hun geen van beiden opgevallen.  Ik ben dus toch maar de loodgieter gaan bellen met de mededeling dat mijn kraan lekt. En hiervoor kon er zelfs diezelfde dag nog iemand voor langskomen. En gelukkig was dit met een vervanging van een klein onderdeel zo weer opgelet.