Vele voordelen aan het hout bij Pontmeyer

 

Zoek je goed hout? Kijk dan zeker eens op de website van Pontmeyer! Ze hebben er een heel ruim aanbod in verschillende soorten hout en dat vind ik erg prettig. Sowieso vind ik het echt voordelen hebben om van het internet te bestellen. Ik heb de middelen noch de mogelijkheden om zelf het hout van een bouwmarkt op te halen en dus bestel ik het graag online. Je vindt het daar dikwijls vele malen goedkoper dan in een gewone bouwmarkt, en aangezien Pontmeyer een groot magazijn heeft (verspreid door heel Nederland in rond de vijftig verschillende vestigingen) kunnen zij het hout sowieso groot inslaan en dus goedkoper verkopen aan jou en mij. Niet alleen is het goedkoper, ik vind het heel prettig dat je er bij Pontmeyer voor kunt kiezen om het bij je te laten bezorgen, en dan ook nog tegen heel gunstige regelingen en voorwaarden bovendien. Je bent er niet veel meer aan kwijt op deze manier en het geheel wordt in één lading bij je thuis bezorgd, wat handig voor mij is want ik heb geen aanhanger, laat staan een auto, en ik krijg het anders dus niet bij mijzelf.