Aantrekkelijke bijkomstigheden bij de CV ketel vervangen

 

Laat toch zeker eens in de ongeveer vijftien jaar een CV ketel vervangen, dat is het gangbare advies. Niet zo gek ook natuurlijk, want het is een apparaat dat echt een uiterste datum heeft, hierna wordt ie steeds minder zuinig en minder goed in gebruik bovendien. Toen ik hier in dit huis kwam te wonen was de ketel net aan vervanging toe en dus nam ik het als klusje maar direct mee in het klussen. Natuurlijk kon ik niet zelf de CV ketel vervangen, want hoewel ik best verstand heb van het een en ander hier in huis is dat toch niet bepaald mijn veld van expertise, daar kan ik eerlijk voor uitkomen. Daarom liet ik de CV ketel vervangen door de firma Holland Warmte, een samenwerking die ik aangegaan ben en waar ik zeer over te spreken ben ook. Ik kan het iedereen aanraden met dit bedrijf in zee te gaan want ze leveren zeer aantrekkelijke services en zijn goedkoop in de ketels zelf en in de installatie ervan. Bovendien, en dit is nog best essentieel, kun je er een onderhoudscontract afsluiten waarbij eens in de zoveel tijd iemand langskomt om de ketel te controleren en nog vele andere aantrekkelijke bijkomstigheden.