Wil je graag koper in je huis? Dat kan erg mooi zijn. Toch is het tegelijkertijd soms lastig om koper te combineren. Hoe kun je dat het beste aanpakken? Koper staat in veel gevallen goed in je interieur, maar het is wel handig om je er van tevoren in te verdiepen. We vertellen je graag wat manieren waarop je koper toe kunt voegen aan je woning.

Koper in verlichting

Verlichting is natuurlijk een must in je huis. Je wilt goed kunnen zien, maar daarnaast kan licht ook erg sfeervol zijn. Je kunt ook maar beter gelijk een mooie lamp aanschaffen, zodat deze goed uitkomt in je interieur. Koper wordt vaak gebruikt in verlichting. Heb je bijvoorbeeld een interieur in Scandinavische stijl, dan past een koperen lamp daar al gauw bij. Maar ook in een industrieel interieur komt een koperen lamp vaak goed tot zijn recht.

Koper in de keuken

Ook in de keuken kun je koperen items goed kwijt. Wat dacht je van een koperen kraan van Mastello? Of een prullenbak van koper, koperen bestek of koperen pannen? Je kunt je keuken ook voorzien van koper door bijvoorbeeld koperen handvatten op de kastjes te bevestigingen.

Koper in de rest van het huis

Er zijn nog veel meer opties als het aankomt op koper, ook voor in de rest van het huis. Koper in de slaapkamer is bijvoorbeeld ook goed mogelijk. Koop een koperen nachtkastje, schaf een nachtlampje aan die van koper gemaakt is of kijk uit naar een make-up spiegel met een koperen rand. 

Koperen accessoires 

Vergeet bovendien de koperen accessoires niet. Een kaarsenset met een ondergrond van koper kan ook leuk zijn, of bijvoorbeeld een mooie klok met een koperen rand. Op die manier laat je koper op verschillende manieren terugkomen in je woning en wordt alles één geheel.