Logo-Gusto-Casa

Ben je op zoek naar taxateur Utrecht om een goede taxateur te vinden die jouw nieuwe woning kan taxeren? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van makelaardij Guston Casa. 

Een erg informatieve website en goede klantbeoordelingen

Toen ik zelf op het internet op zoek ging naar taxateur Utrecht om een goede makelaar bij mij in de buurt te vinden die mijn woning zou kunnen taxeren kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Gusto Casa mij het meeste aan. De website van deze makelaar is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie. Op het internet vond ik vervolgens ook erg veel zeer positieve klantbeoordelingen van voorgaande klanten. Daarom besloot ik ook om contact op te nemen om een taxatie rapport voor mijn woning op te laten stellen. 

Makelaar

Zeer tevreden over het snelle werk van Gusto Casa 

Toen ik contact met de makelaar opnam werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en uitgebreid geholpen. Een makelaar kon al erg snel langs mijn woning komen in een taxatierapport op te stellen. Ik ben super tevreden het taxatierapport en over de huidige marktwaarde van mijn woning. Daarom raad ik deze makelaar in Utrecht ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede makelaar in Utrecht, Amersfoort of Hilversum.