Bouwbedrijf Veenstra

Bouwbedrijf Veenstra heeft in de afgelopen jaren veel mooie woningen mogen neerzetten. Van een casco model tot een houtskeletbouw, zij weten hiervan een prachtig huis te maken. Op diverse manieren bouwen zij een geweldig huis of bedrijf. Zo is het mogelijk om een aardbevingsbestendig te bouwen, maar ook een energiezuinige woning, daar draaien zij hun handen niet voor om.

Be je van plan om een eigen woning te laten bouwen, dan is het zeker aan te raden om eens bij Veenstra aan te kloppen. Want hier kan je een eigen droomhuis laten ontwerpen, geheel naar eigen wensen.

Brochure aanvragen

Een bouwbedrijf met geweldige kennis

Al jaren liepen wij met het idee om een eigen huis te gaan bouwen. Ideeën genoeg, alleen niet het juiste bedrijf gevonden om dit ten uitvoer te gaan brengen. Tot ik op het internet op de website van dit bouwbedrijf terecht kwam. Hier heb ik een brochure aangevraagd en zo is het balletje gaan rollen.

Samen met een medewerker zijn wij rond de tafel gaan zitten en hebben hier onze wensen kenbaar gemaakt. Stap voor stap zagen wij een mooi huis tevoorschijn komen en niet veel later werd het sein gegeven om dit uit te voeren.

Bouwbedrijf Veenstra

Inmiddels is ons huis al klaar en wonen wij hier al een paar maanden in. Alles is tot in de puntjes gemaakt zoals wij dat graag wilden hebben. Echt maatwerk.