Als je op zoek bent naar raambekleding kun je bijvoorbeeld kiezen voor lamellen, jaloezieën of gordijnen. Wil je wel graag dat er voldoende licht binnenkomt maar dat er niet zo gemakkelijk van buiten naar binnen gekeken wordt? Dan is raamfolie ook een goede optie. 

Maak de keuze makkelijker voor jezelf

Raamfolie is in diverse soorten verkrijgbaar en je kunt het ook eenvoudig online bestellen. Als je bij Superwoonwinkel.nl kijkt zie je een groot aanbod aan raamfolie. Als je het moeilijk vindt de juiste keuze te maken kun je een aantal filters instellen waarmee je het kiezen wat eenvoudiger maakt. Zo kun je aangeven welke kleur raamfolie je zoekt, welke breedte, materiaal en print en tenslotte binnen welke prijscategorie het mag vallen. Daarnaast kun je aangeven of het maatwerk mag worden. 

Voorbeeld bestellen

Als je eenmaal een soort raamfolie gevonden hebt die je wel aanstaat maar niet zeker weet of het wel bij de rest van het interieur past kun je ook eerst een sample aanvragen. Daarmee kun je bekijken of het naar je zin is en het goed staat in huis. Als het goed bevonden wordt kun je overgaan tot het bestellen van de raamfolie zelf. Als je geklikt hebt op de soort die je wilt hebben kun je aangeven welke vorm de folie dient te worden. Indien je gekozen hebt voor een soort die op maat gemaakt kan worden geef je de juiste afmetingen aan. De folie bestellen is eenvoudig en je kunt deze al de volgende dag in huis hebben.