Outlet Z

Achterdeuren zijn soms een beetje een ondergeschoven kindje. Ze staan immers niet zo in het zicht als de voordeur. Toch is de kwaliteit van de achterdeur wel erg belangrijk. Bij de meeste inbraken wordt bij de achterdeur ingebroken. Je wilt ongewenste bezoekers maar al te graag buiten houden dus een stevige achterdeur is dan wel belangrijk.  

Achterdeuren

Breng buiten en binnen dichterbij elkaar met passende achterdeuren

Daarnaast wil je ook graag zicht houden op je tuin. Vaak grenst de achterdeur aan de woonkamer. Naar buiten kunnen kijken naar de tuin is dan wel erg fijn. Zo breng je buiten en binnen ook dichterbij elkaar en kun je vanuit jouw woonkamer genieten van je tuin. Toch heeft glas ook nadelen want er kan veel kou door naar binnen komen. De meeste achterdeuren koop je daarom zonder glas. Zo kun je zelf bepalen welke kwaliteit glas je er in laat zetten. Dit ligt bijvoorbeeld ook aan de plek van de deur. Als deze vol in de zon of in de wind staat, wil je er glas van hogere kwaliteit in laten zetten dan een deur dit beschut staat en bijvoorbeeld uitkomt in een brandgang. Zo kun je dat zelf bepalen.

Buitendeur

Hoe hoger de kwaliteit, hoe beter

Voor achterdeuren geldt ook hoe hoger de kwaliteit hoe beter. Hoe veiliger tegen inbraak, hoe beter bestand tegen weer en wind en hoe mooier het eruit ziet. Aan A merken hangen echter ook prijskaartjes. Bij Outlet Z verkopen ze echter kwaliteitsmerken voor outlet prijzen. Sommige deuren zijn A of B grade. Dat betekent dat de deuren mogelijk nog een beetje bijgewerkt moeten worden. Dit is meestal weinig werk maar het scheelt wel enorm in prijs. Maar er worden ook nieuwe deuren verkocht. Alle deuren zijn uit voorraad leverbaar. Er zijn meer dan 7000 deuren op voorraad!