Een hottub, vroeger leek het alleen maar besteed aan de lucky few. Tegenwoordig zijn ze overal te vinden en in alle verschillende maten en soorten. Wat als je nou een hottub hebt aangeschaft wat dan. Nou dan zijn er vele leuke spelletjes die men kan spellen specifiek gemaakt voor een hottub. Bijvoorbeeld een waterbestendige kaartspel, drijvende pooltafel,drijvende pingpong tafel of UNO splash. Dit zijn maar een paar leuke voorbeelden van hoe men zich in een hottub kunt vermaken. Uiteraard moet men niet perse altijd iets meenemen om plezier in te hebben. Je kunt ook gewoon relaxen in het water en lekker genieten van het warme water terwijl mentaal helemaal tot rust komt.

Hottubs leuk voor iedereen

Een hottub is er voor iedereen omdat of je nou heel jong of oud bent er iedereen van houdt om te genieten van een warm groot bad. Het warme water laat de mensen tot rust komen. Het water zorgt dat de spieren relaxen en dat het herstel van het lichaam ook bevorderd wordt. De duur van hoelang men in een hottub zit speelt ook een rol. Door de warmte van het water verhoogd de bloeddruk en zal het hart sneller bloed rond moeten pompen. Dit zorgt er uiteindelijk weer voor dat je meer calorieën verbrand terwijl je in een hottub zit. Wie wil dat nou niet!

Een hottub of Jacuzzi?

De jacuzzi lijkt al decennia te bestaan terwijl de hottub pas sinds korte tijd een opmars maakt. De vraag blijft alleen wat is nou het verschil. Ze zijn allebei een soort veredelde badkuipen. Toch zijn er grote verschillen tussen de twee. Een jacuzzi is vaak gemaakt van kunstof en heeft waterstralen of bubbels terwijl bij een hottub dat vaak van hout gemaakt is. Een hottub is vaak verwarmt door middel van een houten kacheltje terwijl bij een jacuzzi dat vaak door een elektrische kachel wordt gedaan. Tegenwoordig bestaan er verschillende versies van beiden en is alles op maat verkrijgen dus is het assortiment breder dan ooit. Een hottub kopen doe je gemakkelijk en snel online!