zwevende tv meubel

Met het zwevende tv meubel geef je de uitstraling van je huiskamer een boost, het belangrijkste meubelstuk van je kamer is in veel verschillende modellen verkrijgbaar. Geschikt voor zowel moderne als traditionele huiskamers, ook het formaat van je kamer maakt niet uit omdat het meubel in verschillende maten te koop is. Kies voor een open model om leuke spulletjes te laten zien, of een dicht model met een klep of deur om andere apparatuur achter te zetten. 

zwevende tv meubel

Schitterende verlichting

Heb je een woonkamer die niet zo groot is, dan is het zwevende tv meubel een uitkomst. Doordat de vloer onder het meubel doorloopt, oog de woonkamer groter dan die in werkelijkheid is. Door het grootste exemplaar te nemen accentueer je dit nog meer, ook de verlichting geeft het meubel een luxe tint. Neem hierbij een strak glanzend meubel en je woonkamer wordt echt een plaatje om te zien, dan hebben we het nog niet over de goede kwaliteit van het meubel. 

Ook modellen die op de grond staan

Naast het zwevende tv meubel zijn er bij perfecthomeshop.eu nog andere modellen in de webshop, het moderne meubel wat op de grond staat of het Scandinavische model op pootjes. Het moderne meubel oogt erg strak, ook dit meubel kun je krijgen in verschillende uitvoeringen betreft de indeling. Wanneer je van eenvoudig en een meubel zonder fratsen houdt, is een Scandinavisch model geschikt voor je huiskamer. Je creëert hiermee rust en ruimte in je woonkamer, heerlijk na een dag hard werken om dan thuis te komen.