Wanneer u uw toilet wilt verplaatsen naar een andere plek in het huis of een extra toilet wilt bevestigen kan dat niet altijd. Dit komt door de rioolafvoer wat de meeste toiletten gebruiken om door te spoelen. Met een sanibroyeur heb je dat niet meer nodig. Zo worden de keuzes van een extra toilet of nieuwe plek ervoor een stuk makkelijker. Bij Sanispecials leveren ze alles om zo’n wc te kunnen monteren.

Hoe werkt een sanibroyeur?

Zo’n toilet werkt met een afvalvermaler. Bij een normaal toilet maakt het gebruik van een grote afvoer naar de rioolafvoer. Maar de sanibroyeur die je bij Sanispecials kan krijgen werken ook met kleinere waterafvoeren. Als je doorspoelt met een sanibroyeur zorgt de zwaartekracht dat het vuil naar de vermaler wordt geduwd, zo wordt het vuil vermalen in kleine stukken en kan het makkelijker door een kleine PVC buis. Het enige wat je nu nodig hebt is een water toe-en afvoer en een stopcontact. Zo ben je dus ook een stuk goedkoper uit.

Een sanibroyeur biedt alleen maar voordelen, zo zijn de ook heel makkelijk schoon te  maken, doordat ze niet groot zijn en overal makkelijk bij komt. Want bij een toilet is hygiëne heel belangrijk. Ook neemt het maar weinig ruimte in beslag, dus kan je makkelijk een plaatsje vinden.  Er zijn vele opties die u allemaal kan bekijken op de site van Sanispecials. Dus wanneer u graag er meer over wilt weten, raadt ik het u zeker aan om een kijkje te nemen op de webshop.