aannemer Eindhoven

Mijn man en ik wilde graag ons huis laten verbouwen en daarom hebben wij voor aannemer Eindhoven gekozen. Nadat al onze kinderen uit huis waren, wilde wij het huis een beetje gaan opknappen. Het was in het begin best gek om opeens in zo’n leeg huis te wonen. Daarom leek het ons goed om het te veranderen. Aangezien er opeens drie kamers leegstonden, was er heel erg veel ongebruikte ruimte.Wij hebben altijd een hele kleine badkamer gehad. Toen de kamer langs de badkamer vrij kwam, kwam mijn man met het idee om de badkamer te vergroten. Aangezien ik altijd al had gedroomd van een grote badkamer, was ik direct enthousiast over zijn plan.

aannemer Eindhoven

Kies ook voor aannemer Eindhoven

Van een goede vriendin van mij heb ik de contactgegevens van aannemer Eindhoven door gekregen. Ik wist namelijk dat zij laatst een prachtige uitbouw had laten bouwen door een professioneel bedrijf. Ik vond het resultaat echt heel mooi en daarom heb ik aan haar gevraagd welk bedrijf zij daarvoor ingeschakeld had. Mijn vriendin zei dat zij echt super tevreden over het bedrijf was. De werknemers zijn stuk voor stuk erg vriendelijk. Ook zijn zij goed opgeleid en kun jij echt zien dat zij weten wat zij doen.

Verbouwen

Een prachtig resultaat

Mijn man en ik hadden een afspraak bij de aannemer Eindhoven. De meeting verliep echt heel goed en het bedrijf maakte direct een mooi ontwerp aan de hand van al onze wensen. Het was fijn dat zij direct aangaven wat wel en niet mogelijk is. Zo wisten wij ook waar wij aan toe waren. Een kleine tijd later kon de verbouwing beginnen. Het team ging hard aan het werk en binnen een mum van tijd was de hele nieuwe badkamer af. Het resultaat is echt prachtig en mijn man en ik zijn er heel blij mee.