Vanaf februari kreeg ik het idee dat het voorjaar weleens heel vroeg zou kunnen vallen, toen eenmaal duidelijk werd dat een Elfstedentocht er dit jaar echt niet in zou zitten en het echt niet meer zou gaan vriezen. Ik ben eens rond gaan kijken in mijn bevoorrading van het terras, of alles er nog wel een beetje sjofel uitzag en bovendien wat de status was. Het is maar goed dat ik dit deed want ik kwam erachter dat het windscherm terras tijdens de opslag van andere spullen  daar op diezelfde plek aardig beschadigd was geraakt, er had een aantal statafels tegen gestaan en die had het ding zeker geen goed gedaan, zoveel is duidelijk. Ik vond het tijd worden eens op zoek te gaan naar een nieuw windscherm terras, maar dan dit keer wel eentje van goede kwaliteit, eentje die wat meer aan zou kunnen in de toekomst. Door een bevriende ondernemer werd ik gewezen op het bestaan van het merk Xterior en zij raadde me aan die website echt eens te bekijken. Daar had ze helemaal gelijk in gehad, want het windscherm terras dat ik er vond was niet alleen heel stevig en bestand tegen de wind en bijvoorbeeld het gewicht van andere dingen in de opslag, maar het ziet er ook nog eens heel mooi uit!