Vroeger waren aanbieding keukens echt onbetaalbaar. En nu gelukkig niet meer, en zeker niet nu ik dit goede adres heb kunnen vinden van een keuken kookeiland. Mijn man en ik dromen er al een tijdje van maar willen dan ook echt de tijd er voor nemen om een keuken kookeiland uit te kunnen zoeken. En daarom doen wij voor nu vooral ideeën op. Maar nu wij de prijzen hebben ontdekt van een keuken kookeiland op deze site kunnen wij de opties natuurlijk meer uitbreiden. En zo ben ik een afspraak gaan maken en ben ik samen met mijn man naar Huissen gegaan om de keukens zelf te mogen aanschouwen. Toen wij binnen kwamen en de keukens konden zien zagen wij meteen al dat dit om goede kwaliteit en mooie afwerking gaat. En dat deze zo goedkoop zijn komt omdat deze uit Duitsland worden geïmporteerd, en daarom maakt het voor ons zeer aantrekkelijk om een keuken kookeiland te hebben geheel naar eigen stijl en wens. En zo hebben wij boven verwachting binnen budget onze droom kunnen realiseren en genieten wij nu van onze keuken kookeiland!