Van Heck

De badkamer is een naast de andere vertrekken in je woning een aparte ruimte, is de rest van je woning modern ingericht kun je de badkamer naar wens anders doen. Even iets anders, of een mooie mix van moderne materialen met een prachtige eikenhouten badkamermeubel. Bij Van Heck vind je verschillende stijlen badkamermeubels, maar ook prachtige baden voor de badkamer. Een inbouwbad van kunststof, of een gietijzeren bad op pootjes om de sfeer te verhogen.

Bepaal zelf de sfeer

In de badkamer kun je zelf de sfeer bepalen door te spelen met bepaalde elementen, een klassiek bad op pootjes hoeft niet te betekenen dat je direct de hele badkamer klassiek moet uitvoeren. Door te combineren met materialen en produkten, kun je een tijdloze badkamer samenstellen. De eikenhouten badmeubels van Van Heck zijn tijdloos, in verschillende modellen verkrijgbaar en passen in iedere badkamer. Of deze nu modern of klassiek is, hout is voor iedere tijd of het nu geschilderd is of puur gelaten.

Doe eens iets anders in de badkamer

Je kunt ook inspiratie opdoen bij Van Heck voor je badkamer, een prachtige eikenhouten plank met een mooie waskom staat in iedere badkamer. Het wastafelblad is er speciaal voor gemaakt, om een waskom of wasbak op te monteren. Op deze manier zit je niet direct aan heel badkamermeubel vast, wanneer je niet heel veel ruimte hebt in de badkamer. Het is altijd mogelijk onder de wastafel een klein laag meubeltje te plaatsen, om toch de handdoeken kwijt te kunnen.