fransen & kroes makelaars

Bij het verkopen van je woning denken veel mensen dat je een taxatie nodig hebt, een waardebepaling voldoet uitstekend. Een taxatie is alleen nodig wanneer je een hypotheek aanvraagt, in de meeste gevallen voor de bank. Nadat de waardebepaling is gedaan, volgt er overleg hoe de woning het beste in de markt gezet kan worden. Fransen & Kroes makelaars kijken tevens in de omgeving naar de prijzen, maar ook de staat van je woning. Natuurlijk wordt de buurt niet vergeten, en is de markt op dat moment bepalend voor de prijs van je woning.

fransen & kroes makelaars

Zorg voor een goede indruk

Net als bij vele andere dingen is de eerste indruk van je woning ook heel belangrijk, Fransen & Kroes makelaars steken hier erg veel tijd in om het perfecte plaatje te maken. Mooie teksten en foto’s, maar ook het maken van een plattegrond om een goed beeld af te geven van de woning hoort erbij. Wil je echt tot het uiterste gaan, dan is het mogelijk om een drone in te zetten om beelden te maken van de buurt. De makelaar zal er alles aandoen om je woning zo goed, en compleet mogelijk in de markt te zetten.

Plaatsen op internet

Niemand kan eromheen dat Funda de grootste huizensite is in Nederland, Fransen & Kroes makelaars maken hier ook gebruik van. Hoe meer mensen je trekt met je woning, hoe groter de kans dat de woning snel verkocht is. Aantrekkelijke foto’s en teksten zorgen dat er veel mensen interesse hebben in de woning, zijn er mensen die een bezichtiging in willen plannen dan worden deze door de makelaar netjes verwerkt. Door de bezichtigingen serieus te nemen, heb je kans dat je al snel een potentiële koper treft. Is de bezichtiging geweest dan hoor je uiteraard hoe het is gegaan, en wat de eventuele vervolgstappen zijn.