Om te kiezen wat voor thema of stijl jij in jouw huis wilt hebben is het goed om te weten wat er allemaal voor opties zijn. Vanuit hier kun je samen met jouw partner of een professional de perfecte keuze maken voor jouw huis.

Ibiza

De naam zegt het eigenlijk wel voor zichzelf wat voor stijl het is, Ibiza stijl ook wel bohemian stijl genoemd. Hier wordt er gebruik gemaakt van veel kleuren en printjes, gemixt met natuurlijke materialen. Dit kan ook worden gecombineerd met een Marokkaans tintje of met één bepaalde dragende kleur.

Industrieel

Dit kennen we allemaal wel van de vele magazines en de grote hoge lege lofts, met de harde materialen en strakkere stijlen. Industrieel is gebaseerd op de fabrieksgebouwen en interieur stijlen uit de 19de en 20e eeuw en focust op het functionele van de inrichting. Hier wordt gebruik gemaakt van ruwe materialen zoals onbewerkt hout, metalen en beton.

Landelijk

Hier is een duidelijk kenmerk dat het warm, gemoedelijk en gezellige stijl is wat wordt verwerkt in alle aspecten van het huis, dat je je meteen thuis voelt als je binnen loopt. Landelijk wonen hoeft niet te liggen aan of je in een groot huis landhuis woont of in klein flatje je kunt zelf de sfeer bepalen. De landelijke interieur wit, grijs en natuurlijke kleuren en dit wordt ook verwerkt in de materialen met hout, linnen, katoen en zo door.

Minimalistisch

De zin minder is meer is de sleutel bij de minimalistische stijl en dit is ook duidelijke te zien wanneer goed uitgevoerd. Veel licht en weinig accessoires met de gebruik van rustige natuurtinten als kleuren qua interieur en inrichting. Verder zijn hier veel mogelijkheden in wat je met interieuradvies kunt bereiken, want jouw persoonlijke voorkeur laten doorschemeren in een minimalistische interieur is soms erg lastig omdat er niet veel in kan worden gedaan.