Is het je al gelukt om een huisje te vinden? Ben je van plan antikraak te gaan wonen of heb je al een tijdelijke huurwoning op het oog? Het is belangrijk dat je woning zo efficiënt mogelijk wordt ingericht. Goed gebruik maken van de ruimte en zorgen dat het er uitnodigend uitziet. Ook met het oog dat als je de woning uiteindelijk weer gaat verlaten. Dan moet je afvragen wat de belangrijkste prioriteiten zijn.

Het kiezen van een vloerbedekking is best een belangrijke overweging. Laminaat is vaak wat mensen erg mooi vinden, maar zeker een tijdrovend klusje om te leggen en ook wel aan de dure kant. Misschien is het toch handiger om voor een makkelijke en goedkopere variant te gaan, zoals vinyl, zeil of tapijt. Tapijt verwijderen gaat al een stuk sneller dan het verwijderen van laminaat. In de buurt zijn er vast wel wat bouwmarkten die voor jou als inspiratie kunnen dienen. Neem snel een bezoekje en dan is je keuze vast een stuk makkelijker. Ook goed om dan de kleuren en afmetingen wellicht al te bespreken.

Sfeer creeren is iets wat vanzelf ontstaat week na week. Wel is het leuk om een steentje bij te dragen aan de sfeer. Het hoeft zeker niet moeilijk te zijn, zelfs in een tijdelijke woning met minimalistische inrichting. Schilderijen, accessoires, hangende kastjes of gewoon een bloemetje zorgen al gauw voor een bepaalde sfeer is huis. je kan ook kiezen voor gekleurde kussentjes die matchen met de muren of de bank. door een beperkt aantal decoraties wordt je huis ontruimen al een stuk eenvoudiger.

Het is altijd handig om tijdens het huis ontruimen hulp te vragen aan professionals. Het zijn vaak zware klussen waar veel tilwerk voor nodig is. Laat je anders adviseren door een van de professionals op Woning-Ontruimingservice. Wij staan altijd klaar voor je!