Het huren van een spinhoogwerker

 

Gezien de omvang van ons huis is het noodzakelijk een spinhoogwerker te huren voor de klus die ik in gedachten heb. Een jaar of vijf geleden ontwierp ik mijn eigen huis, ik ben namelijk architect, en liet ik het bouwen. Omdat we helemaal onze eigen gang konden gaan met de kavel die we hadden, besloten we uiting te geven aan de vorm die ik het meest liefheb, namelijk in de hoogte te bouwen. Zodoende heb ik op de bovenste verdieping een penthouse gecreëerd waar mijn partner en ik slapen. We hebben er het beste uitzicht van Nederland vind ik, want we kijken er ver uit over de natuur die ons hier omringt. Aangezien ik het houtwerk hier goed wil onderhouden en ik houtrot wil voorkomen heb ik besloten van de zomer een nieuwe laag verf op het huis aan te brengen, vandaar ook dat ik een spinhoogwerker ga huren. Met een spinhoogwerker kom je tenminste op de plekken die anders niet te bereiken zijn. De komende week staat volledig in het teken van het schilderwerk en ik kijk er nu al naar uit, om eerlijk te zijn – dan ben je lekker bezig.