Goede payroll voor zelfstandigen

Een payroll voor zelfstandigen is ideaal wanneer je als ondernemer niet teveel tijd én energie kan steken in je werknemers met flexibele contracten. Toen ik voor het eerst werknemers in dienst moest nemen, besloot ik gelijk samen te werken met payroll voor zelfstandigen, omdat het anders al te snel een gedoe werd in de loonadministratie en dergelijke. Via het payroll voor zelfstandigen weet ik dat ik gewoon alles goed geregeld heb, ook op juridisch vlak en op het gebied van de belastingdienst. Dit is fijn om te weten omdat je dan verder je energie ergens anders in kan steken. Mijn werknemers vinden de diensten via payroll ook erg fijn, het werkt soepel en gemakkelijk en alles is goed geregeld, daarnaast is het op vele vlakken ook voordeliger, zowel voor mij als voor de werknemers. Wat ik vooral nog fijner vindt is dat ze allemaal, de werknemers, direct contact met ze op kunnen nemen waardoor het allemaal duidelijk en transparant verloopt. Misschien ga ik op een gegeven moment wel vaste werknemers in dienst nemen, of ik dit ook via payroll voor zelfstandigen ga doen is natuurlijk even afwachten, in wat voor termen ik aan vast koppel. We zullen zien, tot nu toe gaat het in ieder geval goed.