Ik had voorheen gras in mijn achtertuin liggen. Er kwamen alleen steeds dode stukken in het gras te zitten waardoor ik weer graszaad moest kopen. Ik kon er dan weer voor een tijdje niet meer op lopen zodat het gras aan kon groeien. Ik wilde daarom graag overstappen op een betegeling van mijn achtertuin in plaats van het gras wat er toen lag. Ik wilde graag koppelstones in mijn achtertuin hebben liggen zodat ik niet constant met stukke dood gras zou zitten.


Facebook

Ik zat een tijdje geleden op Facebook waar ik een post tegenkwam met een aantal fotos van een persoon die net zijn tuin had laten betegelen met koppelstones. Ik vond het resultaat erg mooi waardoor ik op de link klikte van de website van het bedrijf dat onder de post vermeld was.

Website

Op de website onder het kopje webshop waren er een aantal links te vinden met meer informatie. Ik heb vervolgens meer informatie opgezocht over de koppelstones. Ik had een bezoek gebracht aan de enorme showroom in Nijmegen. Ik werd erg vriendelijk en uitgebreid geholpen met de keuze voor de betegeling. De tegels waren erg snel geleverd ik ben dus erg tevreden over Steenhandel Kan.