Een goede airco in huis vind ik belangrijk, toen we in onze huidige woning kwamen wonen zat er geen airco in gebouwd en dat vond ik heel jammer. Ik heb het huis bijna hiervoor laten gaan maar ik ben heel blij dat ik dit niet heb gedaan. Want het is gewoon een mooi en super fijn huis om in te wonen. Dus we hebben het huis gekocht en zochten hierna naar een airco in Almelo zodat we er toch weer een zouden hebben. We hebben het een paar maanden voor de zomer begon geregeld want we wilde niet in een snikheet huis zitten zonder airco in Almelo. We hebben de airco via de site klimaattechniekkalter.nl kunnen regelen. Ze zijn gespecialiseerd in klimaatbeheersing en airco in Hengelo, Almelo en omgeving. Het bedrijf biedt airco’s aan, warmtepompen en voor zakelijk gebruik bieden zij ook diverse opties aan. U krijgt advies op maat van het bedrijf door mensen die er verstand van hebben, ze maken vooraf afspraken met u, en de installaties worden volgens de nieuwste regels en richtlijnen geïnstalleerd met extra aandacht voor de levensduur en efficiëntie van de installatie. Alles wordt eerst uitvoerig getest en afgesteld op uw unieke wensen. Via de site kunt u gelijk een offerte aanvragen die u dan zo snel mogelijk in uw mailbox kunt terug verwachten. Ze verzorgen dus ook de service en onderhoud aan airconditioners en warmtepompen en ook kunt u voor storingen bij ze terecht. Dat is fijn, om alles op 1 plek te hebben vonden wij. Ze hebben een pagina met referenties en foto’s erop zodat u kunt zien wat ze voor projecten onder andere hebben gedaan. Op de site kunt u de actie voorwaarden lezen, u kunt contact met ze opnemen via email en telefoon voor als u meer vragen heeft. Ook voor zakelijke projecten kunt u bij ze terecht als het gaat om klimaatbeheersing in uw bedrijf. Voor dit kunt u ook contact opnemen met het bedrijf, zo kunt u dan alles met ze bespreken en kijken of ze ook iets voor uw bedrijf kunnen bieden, iets dat past bij uw wensen en verlangens.

Heeft u ook een airco in Almelo nodig?

Ga dan een keer een kijkje nemen op deze site, ze verkopen mooie airco’s die het ook nog eens goed doen. Van begin tot eind zijn ze er voor u en ze weten ook nog eens echt waar ze het over hebben. De service is goed, ze reageren snel na een offerteaanvraag en het feit dat alles eerst uitvoerig bij u thuis wordt getest is gewoon helemaal super! Heel erg tevreden!

Wilt u meer weten over de diensten die dit bedrijf aanbiedt?

Kijk dan een keer op de site, want:

  • Ze zijn gespecialiseerd in klimaatbeheersing en airco’s
  • U kunt een offerte via de site aanvragen
  • U kunt advies op maat krijgen voor uw bedrijf of woning

Wat wilt u nog meer? Een goed airconditioned huis is gewoon heel belangrijk, wij zijn in ieder geval zeer tevreden hier mee!