camping Groningen

Op zoek naar een veelzijdige vakantie in het noorden van Nederland? Dan is camping Groningen de perfecte uitvalsbasis voor jouw vakantie. De camping is gelegen in een prachtige omgeving en biedt tal van mogelijkheden voor jong en oud. Of je nu wilt genieten van rust en natuur of juist op zoek bent naar actie en avontuur, bij camping Groningen vind je het allemaal.

camping Groningen

Comfortabel verblijven op camping Groningen

Op camping Groningen kun je verblijven in verschillende accommodaties. Zo zijn er ruime kampeerplekken beschikbaar voor tenten, caravans en campers. Daarnaast zijn er ook diverse huuraccommodaties zoals comfortabele stacaravans en knusse trekkershutten. De accommodaties zijn voorzien van alle nodige voorzieningen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Denk hierbij aan een eigen keuken, badkamer en terras.

Eindeloos genieten van de omgeving

Camping Groningen is gelegen in een prachtige omgeving met volop mogelijkheden voor vermaak. Zo kun je heerlijk fietsen en wandelen in de natuurrijke omgeving of een dagje naar het nabijgelegen Lauwersmeer. Ook de stad Groningen is binnen handbereik en biedt tal van bezienswaardigheden en activiteiten. Daarnaast zijn er ook diverse musea, attractieparken en dierentuinen in de buurt te vinden.

Faciliteiten op camping Groningen

Op camping Groningen zijn verschillende faciliteiten aanwezig voor jong en oud. Zo is er een speeltuin voor de kinderen, een zwembad om lekker af te koelen en een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden. Daarnaast zijn er ook sportfaciliteiten zoals een tennisbaan en volleybalveld. Voor de boodschappen kun je terecht bij de campingwinkel.

Kortom, camping Groningen biedt alles wat je nodig hebt voor een veelzijdige en ontspannen vakantie in het noorden van Nederland. Of je nu komt voor rust en natuur of juist voor actie en avontuur, op camping Groningen zul je je zeker thuis voelen.