klamboe

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Daarom is het van groot belang dat je een rustige nacht kunt hebben zonder dat er een mug om je heen aan het zoemen is. Je kan je tegen deze muggen beschermen door middel van een klamboe. Als je in bed ligt, omringt door een klamboe, komt de mug niet dicht in de buurt en zal hij je niet gaan prikken. Niks is natuurlijk vervelender dan dat gezoem, maar een muggenbult die vervolgens erg gaat jeuken is ook niet fijn.

De verschillende soorten klamboes

In landen buiten Europa is het erg belangrijk om jezelf goed te beschermen tegen muggen. Deze muggen kunnen namelijk voor ziektes zorgen. Bij Careplus-shop kun je terecht voor verschillende soorten klamboes. Je hebt namelijk geïmpregneerde klamboes en niet geïmpregneerde klamboes. In het malaria gebied is het daarom van groot belang om een geïmpregneerd klamboe te gebruiken, omdat deze je beter beschermd tegen de muggen. Daarbij kun je hier ook terecht voor hoofdnet klamboes, die de muggen dus uit de buurt van je hoofd houden tegen wat extra bescherming. Er zijn klamboes verkrijgbaar voor 1 of 2 personen, dus het is maar net wat voor soort klamboe jij makkelijk vindt en waar je hem aan kan ophangen.

Klamboe online bestellen

Wil je een klamboe kopen? Een klamboe is gemakkelijk mee te nemen in een koffer dus daarvoor hoef je het niet te laten liggen. Je wilt immers niet gestoken worden door een mug met een ziekte, niet waar? Bij Careplus-shop kun je ze gemakkelijk online bestellen, dus je hoeft er verder ook geen moeite voor te doen. Onderaan de pagina waarop je de klamboes bestelt vind je een stappenplan voor het kiezen van de beste klamboe voor jou.

Meer weten over de klamboe?

Heb je nou nog vragen over een klamboe en in welke landen je dit het beste kunt gebruiken? Neem dan even contact op met de klantenservice en zij kunnen je hier meer over vertellen. Bel gerust even op of stuur een email en zij helpen je verder.