Je badkamer speelt een vitale rol in je dagelijkse leven, hij verkwikt je ’s morgens en ontspant je ’s avonds. Daarom is het bij een badkamerrenovatie belangrijk dat je kamer niet alleen functioneel is, maar er ook goed uitziet. Op zoek naar inspiratie? Lees dan onze tips hieronder:

Schilder de muren opnieuw.

Als je het je kunt veroorloven, is het aan te raden om de muren en vloeren opnieuw te laten schilderen, omdat de meeste oppervlakken niet up-to-date zijn. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor tegels die een perfecte mix vormen tussen hun textuur, kleur en gevoel, dan kun je een volledig natuurlijke en schone badkamer hebben.

Decoreer je badkamer

Ga met je badkamer hetzelfde om als hoe je woonkamer zou decoreren. Het loont namelijk echt om er iets moois van te maken, zodat je met plezier in je badkamer stapt. Voeg bijvoorbeeld wat planten toe of een mooie nieuwe kast.

Kies een stijlvolle radiator.

Het kiezen van een stijlvolle radiator is een uitstekende investering die helpt om een paar dollar te besparen. Dit helpt in je energierekening door het verlagen van de warmte die nodig is om een koele plek in de badkamer te behouden. Er zijn veel radiatoren waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van je budget en voorkeur. Ze zijn erg handig, want je kunt je handdoeken gemakkelijk drogen. We raden een Thermrad radiator aan, maar elke radiator werkt prima.

Hopelijk heb je weer wat extra inspiratie kunnen opdoen voor het renoveren van je badkamer. Laat ons hieronder weten wat jij graag aan je badkamer wilt vervangen!

Bron: https://www.radiatorendiscounter.nl/