Ben jij op zoek naar leuke aanvullingen voor je interieur of ben je van plan om een deel van je huis opnieuw te inrichten? Of heb je net een nieuw huis gekocht en moet je die nog helemaal inrichten? In dit blog lees je onder andere tips over hoe je het beste inspiratie kan vinden en hoe je het het beste kunt aanpakken.

Tip 1 Inspiratie vinden

Om inspiratie te vinden is het vaak handig om onderzoek te doen. Zo kun je inspiratie op doen door woon en interieur winkels te bezoeken of door magazines door te bladeren. Online is er ook een groot aanbod te vinden, op woonblogs vind je vaak leuke en handige tips. Op de webshop topschapenvachten.nl  kun je mooie 100% natuurlijke schapenvachten vinden. Die ervoor kunnen zorgen dat je woning uiteindelijk meer sfeer krijgt.

Tip 2 Moodboard maken

Het is helemaal in om een moodboard te maken van de inspiratie die je uit de vorige stap hebt opgedaan. Dit werkt prettig en geeft je doordat je je ideeën visueel maakt een mooi overzicht en maakt het maken van beslissingen makkelijker.

Tip 3 Passen en meten

Voordat je daadwerkelijk gaat beginnen of spullen gaat kopen is het verstandig om een plattegrond te maken van de kamer die je wilt gaan inrichten. Je kunt dan alle meubels op schaal maken en nu kan je makkelijk meubels verschuiven of wisselen, zonder dat je dingen beschadigt of je er lang over doet.

Tip 4 Kies je stijl

Als je een woonstijl voor ogen hebt dan is het makkelijker om accessoires aan te schaffen. Als je bijvoorbeeld kiest voor een landelijke of Scandinavische stijl, dan is een schapenvacht een mooie toevoeging, dat geeft sfeer en warmte.