Lint kun je voor diverse doeleinden gebruiken. Je kunt online een uitgebreid aanbod vinden waaruit je een keuze kunt maken. Lint kan van verschillende materialen gemaakt worden dus je kunt ook stoffen lint kopen

Stoffen lint in allerlei kleuren en uitvoeringen

Stoffen lint wordt gemaakt van diverse stoffen zoals suède, katoen of satijn en dit zijn nog maar een paar voorbeelden. Bij Lintjeswinkel XL vind je verschillende stoffen linten in allerlei maten en uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor effen lint of juist linten met een speciale opdruk. Je kunt ook maatwerk laten maken en bijvoorbeeld linten laten drukken in de kleuren van je bedrijf en met een logo of tekst erop. 

Lintjes op maat laten maken

Lint kun je kopen aan de meter of op de rol maar het is ook mogelijk losse linten te laten maken. Wil je bijvoorbeeld een relatiegeschenk weggeven dat je voorziet van een lint met je bedrijfsnaam dan kunnen er identieke linten gemaakt worden op dezelfde lengte. Deze worden netjes geseald aan de uiteinden zodat er geen kans is op rafelen. 

Bestel eerst een voorbeeld

Als je je oog op een bepaald lint hebt laten vallen maar niet zeker weet of het precies past bij het doel dat jij ermee hebt kun je er ook voor kiezen een sample van het lint te bestellen. Hiervoor betaal je alleen de verzendkosten en als het lint geschikt is kun je alsnog de juiste hoeveelheid bestellen en het reeds de volgende dag in huis hebben.