Voor een lampenwinkel hoef je de deur niet meer uit en kun je ook online terecht. Bij Lightexpert vind je een groot aanbod aan diverse soorten lampen voor verschillende vertrekken en doeleinden.

Diverse soorten LED verlichting

Het aanbod bestaat uit de volgende soorten verlichting: LED lampen, industriële lampen, LED inbouwspots, LED panelen, LED TL, LED downlights, bouwlampen en tuinverlichting. Als je voor een van deze categorieën kiest krijg je alle resultaten op dat gebied te zien waaruit je een keuze kunt maken. 

Vraag extra informatie aan

Als je op zoek bent naar een bepaalde soort verlichting maar het zelf moeilijk vindt de juiste keuze te maken kun je er ook voor kiezen eerst contact op te nemen met de klantenservice van het bedrijf. Zij zijn via de mail en telefoon bereikbaar maar je kunt er ook voor kiezen het contactformulier in te vullen dat je op de website vindt. 

Voordelen van LED verlichting

Als je kiest voor verlichting van Lightexpert zal dit altijd LED verlichting zijn. Deze verlichting heeft een aantal voordelen. Zo gaat LED lang mee en hoeft maar af en toe vervangen te worden door een nieuw exemplaar. LED verlichting is zuinig in het gebruik en beter voor het milieu omdat er minder uitstoot van CO2 is omdat je minder stroom gebruikt. De lampen zijn niet alleen beter voor het milieu maar dus ook voor je portemonnee. Daarnaast hebben de lampen direct de juiste lichtopbrengst zodat je meteen aan de slag kunt als het licht is aangedaan en niet hoeft te wachten zoals vroeger bij spaarlampen nog wel eens het geval was. 

Investeren in LED loont 

Investeren in LED verlichting loont zeker wel de moeite, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Zeker als je op een kantoorpand veel lampen nodig hebt om alles goed te kunnen verlichten is LED een slimme keuze.