moduleo PVC

Het is geen wonder dat veel mensen voor Moduleo PVC kiezen tegenwoordig. Er zijn ontzettend veel keuzes als het gaat om vloeren van kunststof maar weinig zijn zo mooi, stevig en toch betaalbaar als Moduleo PVC. Daarom is dit merk in rap tempo europa aan het veroveren. Benieuwd waarom? Dat ontdek je hier.

moduleo PVC

Over Moduleo PVC

Moduleo is een merk dat vloeren maakt van PVC. Dat is een soort kunststof die bekend staat om unieke eigenschappen. PVC is namelijk ontzettend stevig en dus niet breekbaar, een handige eigenschap voor vloeren. Daarnaast is het een materiaal dat je gemakkelijk kunt bewerken. Het wordt dan ook vaak gebruikt om andere materialen na te maken. Een Moduleo PVC vloer kan er precies zo uitzien als natuursteen of hout, maar dan zonder de prijs en bijkomstigheden van dat materiaal. Een vloer van natuurlijk materiaal is namelijk vaak duurder en moeilijker te onderhouden. Moduleo PVC is dus het beste van beide werelden: het uiterlijk van natuurlijke materialen met het gemak van kunststof. 

Soorten vloeren

Er zijn ontzettend veel vloeren om uit te kiezen. Als je eenmaal de keuze voor het merk Moduleo hebt gemaakt, dan zijn er toch nog een aantal keuzes over:

  • wil je een vloer met handige click technologie voor simpele installatie?
  • wil je traditionele dryback installatie?
  • wil je een vloer die lijkt op natuursteen, of juist met houteffecten?

Hout en steen

De collectie van Moduleo kenmerkt zich door het feit dat alle PVC vloeren het uiterlijk hebben van natuursteen of juist van hout. Dat is de eerste keuze die je maakt om zo een selectie uit het assortiment te kunnen halen. Daarna kun je kiezen voor het systeem voor de installatie. Dit heeft onder andere te maken met de ondervloer, of je de vloer zelf gaat leggen en vooral in welke ruimte de vloer komt te liggen.