lichten-spots

Heerlijk, ‘s avonds even je laatste drankje opdrinken in de tuin of gezellig nog kletsen met je vrienden op een zomeravond. Iedereen met een tuin wil het meeste uit de tuin halen, dus als jij dit ook graag wilt, is het misschien een optie om je tuin te verlichten. Op die manier kan je tot de late uurtjes gezellig in de tuin zitten en hoef je niet moeilijk te doen met kaarsen die uitwaaien en eigenlijk te weinig licht geven. Wij bieden allerlei soorten veranda verlichting aan. Jij kan dus kiezen wat je het mooiste vindt om je tuin mee te verlichten om zo het maximale uit je tuin te halen.

De veranda als highlight van de tuin

Heb jij ook een veranda in de tuin die mooi is wanneer het licht is, maar compleet onzichtbaar wordt iwanneer het gaat schemeren en donker wordt? En wil je toch ook graag in de avond van je veranda genieten. Dan kan onze verlichting veranda daar misschien bij helpen. Wij bieden mooie lichtproducten aan zoals inbouw spots, opbouwspot, wandlampen en ledstrips. Met een of meerdere van deze lichtbronnen, kan je een mooie combinatie maken die jouw veranda mooi uitlicht. Zo kan je dus ook van je veranda genieten als het donker is.

Waar te beginnen

Wij kunnen heel goed begrijpen dat het lastig is om te bepalen hoe je je veranda het beste moet aanlichten. Je wilt het liefst dat het goed wordt verlicht, maar je wilt ook weer niet dat het licht te overheersend wordt. Gelukkig zijn wij specialisten op dit vak, dus wij kunnen jou helpen en ondersteunen in het ontwerp van de verlichting. Wij hebben een showroom die je kan bezoeken, dus je bent meer dan welkom om langs te komen. Zo kunnen we samen alle wensen doorspreken en kunnen we zo tot de beste oplossing komen voor het verlichten van jouw veranda.