Op zoek naar een manier om een ruimte tot leven te laten komen? Met de LED plafonds van Lumick kun je niet alleen een ruimte enorm opleuken, maar ook heel functioneel maken. De LED wolkenplafonds van Lumick zorgen ervoor dat er een bijzonder ervaring ontstaat. Niet alleen op kantoren, maar ook in vergaderruimtes, scholen, tandartspraktijken en winkels. Met deze plafonds kun je een uniek element toevoegen aan een ruimte. Een op het eerste gezicht standaard ruimte wordt met dit plafond in een klap levendig en interessant. De meeste gebruikte plafonds is de wolkenhemel, maar er zijn tal van andere mogelijkheden.

Zo kun je een eigen afbeelding meesturen naar Lumick om een uniek plafond te laten ontwerpen. Wat dacht je van het zicht op de hemel vanaf een tropisch eiland? In de hoek zie je een palmboom, wat je dat typische exotische gevoel geeft. Je kunt ook kiezen voor een afbeelding van een strakblauwe lucht met een vliegtuig in de verte. In een kantoor, ziekenhuis of ander gebouw kun je met deze plafonds een uniek beeld creëren, een gevoel van vrijheid in een dichte ruimte. 

Een wolkenplafond van Lumick

Wie wil er nu niet even ontsnappen in een blauwe lucht tijdens een bezoek aan de tandarts? Het geeft de ruimte een boost en daarnaast kun je als patiënt ontspannen in de stoel liggen, met het zich op een mooie blauwe lucht met hier en daar een wolk. De LED wolkenplafonds van Lumick zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Ontdek al je mogelijkheden online en bekijk de projecten van bedrijven die jou voor zijn gegaan.