Houd je ervan om buiten te genieten, maar speelt het wisselvallige weer vaak parten en dwingt het je om weer naar binnen te verhuizen? Hier hebben we goed nieuws voor jou: met de installatie van een schuifwand op je veranda kun je een gezellige, warme en droge ruimte creëren, terwijl je nog steeds het heerlijke buitengevoel behoudt. Ben je nieuwsgierig waar je zo’n fantastische schuifwand kunt bestellen? Blijf dan zeker lezen voor meer informatie!

Alle eigenschappen van een schuifwand op een rij

Met een schuifwand voeg je een extra dimensie toe aan jouw tuinervaring, zodat je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kunt genieten van de pracht van je buitenruimte. Bij verandaglaswand bieden wij glazen schuifwanden van de hoogste kwaliteit, ontworpen om jouw buitenleven naar een hoger niveau te tillen.

Onze glazen schuifwanden bestaan uit meerdere panelen, elk gemaakt van duurzaam en veiligheidsglas met een indrukwekkende dikte van 10 millimeter. Dit zorgt voor niet alleen een sterke constructie, maar ook voor een helder en ongehinderd zicht op je omgeving. De glazen schuifpanelen, die samen een naadloze glaswand vormen, zijn beschikbaar in diverse breedtematen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu kiest voor een breedte van 82, 90 of 103 centimeter, je kunt erop vertrouwen dat onze schuifwanden zowel stijlvol als functioneel zijn, waardoor jouw buitenruimte de upgrade krijgt die het verdient.

Wij nemen de volledige levering van onze schuifbare glaswanden voor onze rekening. Als je kiest voor een verandaglaswand, ontvang je een compleet pakket, dat bestaat uit:

  • Veiligheidsglaspanelen van 10 millimeter dikte, elk voorzien van vier verstelbare polyamide wielen voor soepele bediening
  • Een onder- en bovenrail die de basis vormen voor de stevige montage van de glaspanelen
  • Een laag onderprofiel, verkrijgbaar in zwart of antraciet, met vervangbare loopsporen om duurzaamheid te garanderen
  • Een bovenprofiel dat is uitgerust met borstels om stof en vuil buiten te houden
  • Zijprofielen in de vorm van u-profielen voor extra stabiliteit en afwerking

Ons uitgebreide assortiment biedt voor elke buitenruimte een passende schuifwand oplossing. Hierdoor vind je altijd het juiste formaat dat perfect past bij jouw houten, stenen of aluminium overkapping.

Persoonlijk advies van onze experts

Bij ons heb je het voordeel van een topteam van professionele monteurs die je graag de zorgen uit handen nemen als het aankomt op de montage van jouw glazen schuifwand. Het mooie is dat we werken met een vast tarief, ongeacht de grootte van je overkapping. Dus geen verrassingen achteraf!

En hier komt het beste deel: maak een afspraak en breng een bezoek aan onze fabriek en showroom. Hier kun je niet alleen onze prachtige schuifwanden bewonderen, maar ook kennismaken met ons fantastische team. Met meer dan 600 vierkante meter aan opslagruimte en de mogelijkheid om je bestelling direct mee te nemen, ben je in een mum van tijd klaar om thuis aan de slag te gaan.

Onze schuifwanden zijn moeiteloos en in een handomdraai zelf te monteren. Maar als je een helpende hand nodig hebt, staan we klaar om je bij te staan tegen een vast tarief. We begrijpen dat kiezen uit ons uitgebreide assortiment soms een uitdaging kan zijn. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een gratis sample aan te vragen, zodat je het materiaal en de kleur persoonlijk kunt beoordelen. Op die manier ben je er zeker van dat je geen verkeerde keuze maakt. En als je nog vragen hebt of behoefte hebt aan persoonlijk advies van onze experts, dan nodigen we je van harte uit om een kijkje te nemen op onze website: verandaglaswand.nl. Stel ons je vragen en wie weet zit jij binnenkort heerlijk buiten te genieten! Wij maken het mogelijk.