Logo-Boilermarkt

Heb je de behoefte naar grote hoeveelheden warm water en ben je daarom op zoek naar boiler 50 liter? Dan ben je bij Boilermarkt aan het juiste adres. Dit bedrijf zijn zoals de naam al doet vermoeden echte experts op het gebied van Boilers en alles wat hierbij komt kijken. 

Boilers van Siebel en AEG 

Boilermarkt hecht erg veel waarde aan de kwaliteit van de boilers die zij aanbieden. Zo biedt het bedrijf boilers aan van het merk Siebel, AEG en Tatramat. Siebel is een Duits merk die momenteel een leidende positie heeft binnen de markt. Dit komt omdat dit merk van een hoogwaardige kwaliteit is en aangeboden wordt voor voordelige prijzen. Boilermarkt raad deze boilers daarom ook aan haar klanten aan. Het bedrijf heeft jaren ervaring binnen deze branche en kunnen de klant daarom uitermate goed helpen met het maken van de juiste keuzes. Wanneer de klant behoefte heeft aan advies en het beantwoorden van hun vragen kunnen zij bij Boilermarkt 24/5 terecht om in contact te komen met een van de experts van het bedrijf. 

boiler

Een gratis levering 

Wanneer je jouw boiler hebt gevonden en besluit om over te gaan tot een aankoop zal deze gratis worden geleverd je kunt jouw nieuwe boiler binnen 30 dagen retourneren wanen je er niet roterende mee bent. Kortom voor jouw boiler 50 liter ben je bij Boilermarkt aan het juiste adres.