Ik kreeg de bevestiging van de Verloskundige Kaatsheuvel

Ik ben een kersverse mama en ik wil graag even iets kwijt over de Verloskundige Kaatsheuvel. Wat een vriendelijke en behulpzame mensen zijn dit voor mij en mijn kleine man geweest. Vanaf het moment dat ik onverwachts zwanger raakte ben ik hiervoor naar het spreekuur gegaan nadat mijn test positief was en ik mijn ogen niet kon geloven. Het is namelijk zo dat het in onze familie bekend is dat kinderen krijgen erg moeizaam gaat, ik gebruikte natuurlijk wel een anticonceptie middel maar dat is natuurlijk nooit 100% veilig als je bijvoorbeeld ziek bent geweest. Maar dan nog kwam het allemaal als een verrassing, gelukkig ben ik erg blij met mijn vriend en is dit kindje meer dan welkom. Een echt geschenk is dit, letterlijk! Toen ik de bevestiging tien maanden geleden kreeg van de Verloskundige Kaatsheuvel stapte ik direct op een roze wolk en ben zo doorgereden naar het werk van mijn man omdat ik anders niet mijn mond kon houden zodra ik de eerste de beste bekende tegen zou komen. En nu is onze kleine man al drie maanden en zijn wij zeer trots.