Ik irriteer me aan mijn slechte adem

Ik heb het gevoel dat mensen dan een stuk verder naar achteren gaan staan als ik ze iets aan het vertellen ben. Dan irriteer ik me al gauw aan mijn slechte adem. Ik probeer er van alles aan te doen om maar even van die slechte adem af te komen maar helaas niks werkt en het wordt alleen maar erger lijkt het wel. Een slechte adem bij mij kan niet liggen aan te weinig tanden poetsen want nadat ik heb gegeten spoel of poets ik mijn tanden dat ik daar geen last meer van heb. Ik heb van alles geprobeerd om er maar vanaf te komen zelfs bij de huisarts wisten ze er geen raad meer mee omdat ik alle mogelijkheden al  van hun heb geprobeerd. Nu heb ik een spoelwater  gevonden wat extra sterk is en gelukkig is de irritatie van de slechte adem ook verdwenen omdat ik het gevoel heb dat mensen mijn slechte adem niet meer ruiken en dus ook dichterbij mij staan als ik ze wat uit leg.