Het aanschaffen van loungesets brengt meestal een hele hoop werk met zich mee. Zo moet je eerst gaan kijken welke loungeset het beste bij jouw tuin past. Ook is het belangrijk van welk materiaal de producten gemaakt zijn. Dit heeft namelijk invloed op hoe lang de tuinsets mee kunnen gaan en hoe duurzaam de producten zijn. Daarnaast moet je kijken welke loungeset je mooi vindt. Maar ook de prijs is belangrijk. Je wilt natuurlijk niet teveel betalen voor de producten. Daarom is het verstandig om online te kijken en zo prijzen te vergelijken. Verreweg de laagste prijzen kun je vinden bij https://avh-outdoor.nl/. Op deze webshop kun je heel veel verschillende tuinmeubelen vinden. Voorbeelden daarvan zijn loungesets en tuinsets, waaronder tuinbanken, -stoelen, en –tafels. Daarnaast kun je ook barbecues en eventuele beschermhoezen voor de meubels kopen. Ook heeft de webshop nog een aantal overige artikelen.

Hoe is de bezorgservice geregeld?

Wanneer je een tuinmeubel bestelt bij AVH-Outdoor Tuinmeubel, dan wordt het product gratis bij je thuisbezorgd. Dit wordt gedaan door de chauffeurs van AVH zelf. Er wordt contact met je opgenomen om een geschikte datum en tijd af te spreken. Je kunt kiezen uit verschillende dagdelen. Over het algemeen worden de bezorgingen gedaan op doordeweekse dagen. Je kunt dan een dag kiezen, en ook kun je aangeven of je ’s ochtends of ’s middags wilt. Wanneer je dat graag wilt, kan het product ook op zaterdag bezorgd worden. De bezorging is geheel gratis, behalve wanneer je op één van de Waddeneilanden woont. Dan moet je een toeslag betalen van 50 euro wanneer je bestelling minder dan 1100 euro waard is. Maar wanneer je voor meer dan 1100 euro aan producten hebt besteld, dan wordt ook op de Waddeneilanden gratis bezorgd.

Service en levertijd

De tuinmeubelen worden bij jou bezorgd en in de tuin geplaatst. Wel moet je de montage zelf regelen. Je moet dus zelf het product uit de verpakking halen en deze zo plaatsen als jij dat wilt. Als je wilt, dan kun je ook kiezen voor een servicelevering met montage. Zo weet je zeker dat het helemaal goed gaat. De chauffeur neemt dan ook het verpakkingsmateriaal weer mee. Zo blijf je niet met troep achter. Je kunt dan dus meteen genieten van je nieuwe tuinmeubelen, bijvoorbeeld door direct te gaan barbecueën of buiten te gaan eten.