Nettenshop

Heb je thuis een zwembad en wil je dit beschermen tegen al het vuil wat er in komt? Verschillende bladeren en takjes vallen er in gedurende de herfst en sneeuw tijdens de winter. Door middel van een zwembadzeil of -net bescherm je jouw zwembad tegen alles wat er in kan vallen. Dit scheelt jou weer tijd in de zomer, als het zwembad weer gebruikt kan worden. Je hoeft hem dan namelijk niet zelf schoon te maken en alle takjes eruit te verwijderen. Maar waar moet je nou op letten bij de aanschaf van een zwembadzeil? Hierin lees je meer.

De verschillende mogelijkheden

Een zwembadzeilkun je kopen bij Nettenshop, een partij die veel soorten netten en zeilen verkoopt. Het zwembadzeil is gemaakt van supersterk Bisonyl PVC. In het zeil bevinden zich op verschillende plekken koperen zeilogen zodat je het zeil kan bevestigen. Het zeil kun je bestellen in elk gewenste maat, maar er zijn ook standaard afmetingen te bestellen. Het maakt dus niet uit hoe groot jouw zwembad is, voor elk formaat kan je een zeil bestellen. De doeken zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, groen of blauw dus je kan de kleur kiezen die jij graag wenst. Het voordeel van deze kleuren is dat het zeil niet zo opvalt omdat het donkere kleuren zijn.

Het online bestellen

Heb je een mooi zeil uitgekozen? Dit zeil ontvang je al binnen 10 dagen. Heb je dit zeil eigenlijk al iets eerder nodig? Je kan ook kiezen voor een spoedlevering. Je betaalt dan een extra toeslag maar je ontvangt het zeil wel binnen 48 uur. Je kan in ieder geval weer snel profiteren van een schoon zwembad zonder veel takjes en bladeren.

Raadpleeg de specialisten

Wil je een zwembadzeil kopen maar wil je eerst meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan even contact op met de klantenservice. Zij kunnen je namelijk meer vertellen over de opties van het zwembadzeil en het op maat laten maken. Bel ze gerust even op of stuur een email. Zij zullen je vervolgens zo snel mogelijk te woord staan.